• Τηλ: 2241077656
  • info@itstudies.gr
Εκπαύδευση Υπολογιστών

Λίγα λόγια για εμας....

Το κέντρο εκπαίδευσης πληροφορικής λειτουργεί στην Ρόδο και εστιάζει στην παροχή υψηλής ποιότητας προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Χρησιμοποιούμε τους όρους "δια βίου μάθηση" για να περιγράψουμε τη διαδικασία επιστροφής στην εκπαίδευση και την κατάρτιση κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μας για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας. Προσφέρουμε προγράμματα για ανθρώπους όλων των ηλικιών και των υποβάθρων. Άνεργοι, επαγγελματίες, εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, φοιτητές και μαθητές μπορούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην πληροφορική.

Το φροντιστήριο της Σταματίας – Κυριακής Τηλιάκου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μελετήσετε, όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας. Τα προγράμματά μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια δουλειά, να ξεκινήσετε μια καριέρα, να αυξήσετε τις πιθανότητες προαγωγής ή απλά να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε κάποιο από τα μαθήματα μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας παράσχουμε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ποια μαθήματα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας

Στόχος μας είναι η εκπαίδευση μέσω εκπαιδευτών υψηλής κατάρτισης, εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ατόμων που αναζητούν εργασία, μαθητών και ακαδημαϊκών φοιτητών.


Το όραμά μας

Το όραμα μας

Το όραμά μας και το σχέδιό μας είναι να κάνουμε το φροντιστήριο μας ένα κορυφαίο κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης που δεσμεύεται για τις αξίες της μάθησης. Αυτές οι αξίες είναι η καρδιά του οράματος μας και δουλεύουμε για να μοιραστούμε αυτές τις πεποιθήσεις με τους μαθητές που υπηρετούμε.

Βελτίωση Δεξιοτήτων

Βελτίωση Δεξιοτήτων

Το φροντιστήριο μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μελετήσετε όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας. Τα προγράμματά μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια θέση εργασίας, να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία, να αυξήσετε τις πιθανότητες προαγωγής ή απλά να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να μάθουμε μαζί σας ....